2009.07.02.
10:46

Írta: Novanna

Goldenblog helyezés és cikkek Prae.hu-n


Hadd kezdjem azzal, hogy hihetetlen megtiszteltetés ért, az idei Goldenblog verseny Kulturális blogok kategóriájában 9. helyezést értem el. A verseny a hazai blogok közt folyik, nevezéssel lehet bekerülni, majd szakmai- és közönségzsűri értékeli a benevezett oldalakat. Idén rengeteg, több száz blogot jelöltek a kategóriában, ebből körülbelül 100 blog szállt ringbe. Igazából, tudván, hogy a blogom viszonylag kis réteget szólít meg, sok reményt nem fűztem hozzá,  hogy  bármilyen helyezést elhozok, de a szívem mélyén nagyon örültem volna egy neki, és tessék,  voilá. Köszönöm szépen mindenkinek, aki úgy vélte, hogy a Kép-Színház-Muzsika megérdemli a bizalmat, továbbra is csak buzdítani tudlak benneteket, hogy gyertek, és olvassatok, kommenteljetek, vitatkozzatok! Igyekszem a továbbiakban is ennek megfelelően szerkeszteni-írni a blogot.
A másik hír, hogy időközben megjelentek a már emlegetett írásaim a Prae.hu kulturális oldalon. A Miskolci Operafesztivál két Alban Berg operájáról írtam, a Luluról és a Wozzeckről.

És nem csak, hogy megjelent a Wozzeck, de a főoldalon az első helyen szerepel. Ezt is nagyon köszönöm. Íme a bizonyíték:

Főoldalon

2 komment

Címkék: goldenblog prae

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturanova.blog.hu/api/trackback/id/tr43589710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_2751 2009.09.01. 09:26:09

Na igen. Goldenblog. A csurom vizes lány a pultnál... ;)

Ismeretlen_48992 2009.09.01. 09:31:14

Szia apuska! Hát igen... kicsit illúzióromboló, gondolom a legtöbben nem ilyennek képzeltek, bár végül is pont a magas-kultúra iránti fenntartásokat próbálom lerombolni, ahogy a mellékelt ábra is mutatja http://hvg.hu/Tudomany/20090831_goldenblog_2009_dijatado_video.aspx :)
süti beállítások módosítása