2009.08.19.
21:12

Írta: Novanna

Rigoletto, ünnepi kitüntetés és szeptemberi kitekintő

Igen, arról a bizonyos Rost Andrea búcsúestes Rigolettóról van szó, és nem, nem én kaptam állami kitüntetést. A díj birtokosa Kovács Sándor, aki a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét kapta meg a 20-i ünnep ürügyén szervezett díjátadáson.Ezúton is gratulálok(unk) neki!
 
A Rigolettós beszámolót pedig, ha még nem fedeztétek fel, az operaportálon olvashatjátok!
 
A nyár pedig lassan véget ér, de ez az opera-, és színházbarátokat jóleső örömmel tölti el, hiszen kezdődik az új szezon. Érdemes böngészni a Magyar Állami Operaház szeptemberi műsorát, Figaro házasságával nyitja kapuit az Ybl-palota 10-én, a grófnő szerepében Rost Andreával, aki lám,búcsút vett Gildától "érettebb" szerepek reményében, és máris egy igen-igen érett-bölcs asszony bőrébe bújhat. Lesz premier is, mégpedig egy nálunk viszonylag ritkán játszott szerző, Benjamin Britten (lsd. Peter Grimes) gyermekoperája, a Kis kéményseprő kerül színre 20-án.
folyt. köv.

Szólj hozzá!

Címkék: máo rost andrea budafest operaportal

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturanova.blog.hu/api/trackback/id/tr153589722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása