2009.07.15.
12:40

Írta: Novanna

Twitter a blogon és cikk-buherálás

A Goldenblogos helyezés óta többen látogattatok erre, mint annak előtte, persze a látogatások nagy része még mindig az ingyenes komolyzene letöltésre irányul (ami nem baj, sőt, örülök, hogy ennyien szeretik a klasszikus zenét!). 
Mindenesetre többen mondták, hogy iratkozzam fel a Twitter nevezetű madárkával fémjelezett mikroblog szolgáltatásra. 
Ha feliratkoztok rá, és "blogkövetők -followers"-ek lesztek, naprakészen figyelemmel kísérhetitek a frissítéseket, és tervezem, hogy koncert-,opera-, színház-, és múzeumajánlókat is felteszek.  Mindezek mellett azt hiszem, még kommentálni is lehet a Twitter üzenőfalra felvitt feljegyzéseket. Igazából nem sok gyakorlatom van még a twitterezésben, de hamarosan beletanulok, addig is várom a tippeket és tanácsokat, valamint buzdítok mindenkit, hogy iratkozzon fel itt, vagy a jobboldali linklistán megjelent ikonon keresztül.
Kövesd a blog történéseit!

***

A bejegyzés címének második részéhez: a prae.hu-n megjelent írásokat másodízben leközölhetem a saját blogomon is, az a lényeg, hogy oda csak első, azaz máshol még meg nem jelent szöveget szabad feltölteni. Úgyhogy kis időcsavarral (július 3-ra áttéve) itt a blogon is elolvashatjátok a két Berg operáról írt kritikát.

Szólj hozzá!

Címkék: twitter blogdolgok

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturanova.blog.hu/api/trackback/id/tr463589714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása